fbpx Ga naar hoofdinhoud

Kleuren en maten

In mijn webshop heb je keus uit zijden boeketten in verschillende kleursamenstellingen. Ik werk alleen met de beste kwaliteit zijden bloemen, deze zijn niet van echt te onderscheiden.

Andere samenstellingen

Een boeket en een vaas gaan hand in hand. Om zelf verschillende combinaties van boeketten en vazen te maken zijn beide ook los van elkaar verkrijgbaar.

Maak je eigen boeket | custom made

Heb je eigen ideeën en wensen voor een specifieke samenstelling dan kan dat ook! Samen maken we jouw eigen boeket. Bel me of stuur me een e-mailbericht met je ideeën en wensen voor je eigen creatie. Van het eindresultaat ontvang je eerst een foto voor akkoord voordat het boeket aan je wordt verstuurd.

Zakelijk

Een eye-catcher op de balie bij de receptie of een mooi boeket op kantoor behoort tevens tot de mogelijkheden. Het geeft warmte en sfeer in een ruimte. Tevens is het mogelijk boeketten te leasen. Zo krijgt u voor een vast maandbedrag elk seizoen een nieuwe creatie op de balie of op kantoor. Beide kan ook natuurlijk.

Particulier

Uw interieur tot een geheel maken met de juiste accessoires en kleurencombinaties met een prachtig zijden boeket als eye-catcher! Ik help u daar graag bij door middel van persoonlijk advies.

Evenementen

Voor evenementen, beurzen of feesten kunt u mij inhuren om de gehele styling voor u te verzorgen. Met mooie boeketten en passende accessoires creëren we een droomlocatie!

Back To Top